• header-sport-kunstgras-de-peinder.jpg
  • specialist in sportvelden
  • kwalitatieve, duurzame manier van werken
  • flexibel inzetbaar personeel

Kunstgras sportvelden

De Peinder kan kunstgras sportvelden aanleggen en is hierbij ook al jaren een erkende specialistische uitvoerende partij. Wij verzorgen de complete onderbouw constructie tot en met het gekeurd opleveren hiervan. Natuurlijk kan De Peinder ook alle bijkomende werkzaamheden rond de aanleg van een sportveld of -park voor u uitvoeren.

De Peinder is een zeer deskundig op het gebied van het speciale grootonderhoud van kunstgras - en kunststof toplagen. Naast het reguliere onderhoud is het jaarlijks, één of meerdere malen toepassen, van specialistisch onderhoud een zeer aan te raden actie voor het verbeteren en/of instandhouden van de sporttechnische eigenschappen van de kunstgras, -stof toplagen.

Met ons zeer ervaren personeel en specialistisch materieel reinigen wij de infill laag zo diep mogelijk en zodanig dat waterdoorlaatbaarheid en de sporttechnische eigenschappen in goede conditie blijven of weer komen. Daarnaast kunnen wij de levensduur verder verlengen door bijvoorbeeld de doel- of strafworpgebieden te vervangen of de belijning aan nieuwe maatvoering aan te passen. Kleine reparatie aan de kunstgras toplagen voeren wij zo mogelijk gelijktijdig uit met het specialistische onderhoud. Ook kunnen wij de infill laag vervangen door de oude laag infill te verwijderen en nieuwe infill aan te brengen. Het leveren van infill materiaal, zoals instrooizand of smashcourtinfill en andere infill soorten kunnen wij voor u verzorgen.

Na elke grootonderhoudsbeurt wordt er een onderhoudsrapport opgesteld waarbij u inzicht krijgt in de status van de baan of het veld en geven wij u, indien nodig, advies ter verbetering van de conditie van de toplaag. Al onze werkzaamheden zijn er op gericht de levensduur van het veld of de baan zo lang mogelijk te laten zijn. 

Meer informatie

Bent u geinteresseerd in één van onze diensten of wilt u meer informatie?

Neem contact op ››

Onze diensten

icon-1-sportvelden.png

Sportvelden

__________

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van kunstgrasvelden voor voetbal, hockey, korfbal en tennis.

Natuurgras     |     Kunstgras

Lees meer ››
icon-2-GWW.png

GWW

__________

Diverse werkzaamheden in de gww-sector zoals riolering, beschoeiing, straatwerk, parkaanleg of recreatie en grondverzet groot en klein.

Lees meer ››
icon-3-verhuur.png

Verhuur

__________

Wij verhuren alle machines voor grondverzet en onderhoud van sportvelden incl. de bediening.

Lees meer ››

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem contact met ons op ››
Scroll naar boven