« Terug

Wij onderhouden sportvelden door heel Nederland

depeinder_oranje.png05 nov

Al sinds 1964 realiseert De Peinder sportveldonderhoud voor clubs en gemeentes. Voor sommige klanten mogen wij al 10 of 20 jaar de sportvelden onderhouden. Anderen zijn al klant bij ons sinds het begin van ons bestaan. “Het merendeel van de contracten die wij afsluiten is voor langere duur. Sommige zelfs voor onbepaalde tijd”, aldus Patrick de Peinder, mede-eigenaar van De Peinder.

Onderhoud sportvelden

Wij onderhouden sportvelden door heel Nederland en soms ook in het buitenland. Regelmatig zijn we te zien in bijvoorbeeld de gemeenten Velsen, Leiden, Arnhem, Ommen en Lelystad. Daar realiseren we het onderhoud van sportvelden voor diverse sportclubs van de gemeente.

Als je een sportveld echt goed wilt laten onderhouden, dan is het belangrijk dat wij er voortdurend onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Neem contact met ons op

Tevreden klanten

We merken aan klanten dat ze tevreden zijn als ze een contract willen voor langere tijd. Ook als wij meerdere werkzaamheden mogen uitvoeren dan standaard onderhoud, laat zien dat ze vertrouwen in ons hebben. “Als je een sportveld echt goed wilt laten onderhouden, dan is het belangrijk dat wij er voortdurend onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Veel klanten staan daarvoor open”, aldus Patrick. Tevreden klanten zijn daarnaast vaak betrokken met onze werkzaamheden. Ze houden bij wat er werkelijk gebeurt met het onderhoud en hoe het met de kwaliteit van het veld gesteld is.

Appels met peren vergelijken

We merken ook regelmatig dat oude klanten weer terugkomen. We zijn niet altijd de goedkoopste ten opzichte van andere partijen. Daarom gaan klanten soms weg. Maar we leveren wel A+ kwaliteit op gebied van het onderhoud van sportvelden, waardoor de speelbaarheid, de kwaliteit en de levensduur geoptimaliseerd wordt.

Patrick: “Het probleem is dat er opdrachtgevers zijn die onvoldoende kennis hebben van gedegen sportveldonderhoud , waardoor de beoordeling van offertes en uitvoering soms wordt vergeleken als  ‘appels met peren vergelijken’. Hierdoor zijn wij soms ‘duur’ zijn ten opzichte van een andere partij. Alleen voert de andere partij bijvoorbeeld een bewerking niet uit die wij wel toepassen, omdat we anders onze A+ kwaliteit niet kunnen waarborgen.”

Meer weten over sportveldonderhoud?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en wat wij allemaal doen om een grasveld echt goed te onderhouden? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon, per e-mail of via het invulformulier op de website.

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven