« Terug

Wat is A+ kwaliteit sportveldonderhoud?

depeinder_tractoren.jpg10 sep

A+ kwaliteit sportveldonderhoud. Wat houdt dat in voor natuurgras sportvelden? “Wij willen het beste voor het sportveld van onze klanten en ook voor de gebruikers van het sportveld”, aldus Patrick de Peinder, mede-eigenaar van De Peinder. “Dit betekent onder andere dat er op het grasveld veel speeluren kunnen worden gemaakt en dat er geen of weinig trainingen of wedstrijden moeten worden afgelast. Bovendien wordt door A+ kwaliteit onderhoud de levensduur van het grasveld met jaren verlengd en kan de speelintensiteit worden verhoogd.”

Sportveldonderhoud natuurgras

Wij verzorgen elke manier van bewerken en onderhoud. Hiervoor hebben we de juiste machines voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Denk aan verti-drains, maaimachines, verticuteer machines, enzovoort. Deze machines zetten we op de correcte wijze en het meest geschikte moment in. “Het weer is voor ons uitermate belangrijk. Regent het of is het gras nog nat? Dan kunnen we bepaalde onderhoudswerkzaamheden niet uitvoeren. We willen het grasveld namelijk niet beschadigen. Gelukkig zijn we flexibel genoeg om het sportveldonderhoud uit te voeren op het daarvoor geschikte moment.”

Wij werken niet volgens het standaard plaatje, maar leveren maatwerk.

Onze vakmensen

Wij hebben veel vakmensen in dienst die de werkzaamheden uiterst nauwkeurig uitvoeren. Ook houden we periodiek een specialistische controle, waarbij we een monster nemen van de grond en deze laten onderzoeken in een laboratorium indien gewenst door de klant. Zo waarborgen we de A+ kwaliteit van uw natuurgras sportveld. Patrick: “Wij werken niet volgens het standaard plaatje, maar leveren maatwerk.”

Sportveldonderhoud samen realiseren

Naast onze werkzaamheden is het belangrijk dat we sportveldonderhoud samen met u realiseren. U kunt bijvoorbeeld de kleine wekelijkse onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Bij natuurgras sportvelden geven we u bijvoorbeeld advies over: de maaifrequentie en -hoogte, type maaimachine, wanneer te vegen en/of te verticuteren, te beluchten en met welke machine, enzovoort.

A+ kwaliteit onderhoud kunstgras sportvelden

Wij leveren eveneens A+ kwaliteit wat betreft het onderhoud van kunstgras sportvelden. In het blog Levensduur kunstgras sportveld verlengen? Tips voor het onderhoud kunt u hier meer over lezen. Vindt u het belangrijk dat uw grasveld zo goed mogelijk wordt onderhouden? Of wilt u meer weten over A+ kwaliteit sportveldonderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon, per e-mail of via het invulformulier op onze website. We vertellen u graag meer.

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven