« Terug

Interview met Peter Vreugdenhil: “De afwisseling maakt mijn werk zo interessant”

DePeinder_Interviews2_Blog2Foto1.jpg04 jan

Kunstgras aanleggen, natuurgrasonderhoud, vlonders leggen: Peter Vreugdenhil, medewerker bij De Peinder, haalt overal werkplezier uit. Inmiddels werkt hij al 14 jaar in de sportveldaanleg en 8 jaar voor De Peinder. Op de vraag op welk project hij het meest trots is hoeft hij niet lang na te denken. “Eigenlijk ben ik op alle projecten trots. Ik krijg altijd een voldaan gevoel als ik met mijn gezellige, deskundige collega’s weer een mooi eindresultaat heb bereikt”, zegt hij.

Meewerkend voorman, kraanmachinist én grondwerker

Tijdens dit interview werkt hij met 2 andere collega’s in Kudelstaart aan een tennispark. Daar vervangen ze zandingestrooid kunstgras voor smashcourt kunstgras. Peter: “Het smashcourt kunstgras zal worden ingestrooid met rood zand. Hierdoor heeft het veel weg van een gravel tennisbaan. Dat ziet er net wat professioneler uit.” Voor dit project is hij meewerkend voorman, kraanmachinist en grondwerker. “De afwisseling maakt mijn werk zo interessant. Iedereen kan overigens alle werkzaamheden even goed uitvoeren. Daarom zijn we zo’n goed team.”

Vragen? Neem contact op

DePeinder_Interviews2_Blog2Foto2.jpg

Het project vergt veel werkzaamheden: de baan afgraven met een kraan, controle van de drainage en de sporttechnische onderbouw klaarmaken door het egaliseren van zand en lava. “De onderbouw van zand en lava wordt gecontroleerd en gekeurd door een onafhankelijk bureau. Hierdoor kan de klant er zeker van zijn dat we kwalitatief hoogwaardig werk leveren en dat de banen geschikt zijn voor het spelen van wedstrijden.” Het is niet de eerste tennisbaan die hij legt. “Laatst legden we voor een particuliere klant in België wel 6 tennisbanen aan. Dat was een erg mooi project. In totaal werkten we 3 weken aan deze opdracht.”

“Natuurgrasonderhoud is een mooie uitdaging”

Na de winter is Peter vaak bezig met de aanleg en onderhoud van natuurgrassportvelden. “Werken met natuurgras is een mooie uitdaging. Zeker als het helemaal zwart is geworden na de winter. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat het weer helemaal mooi groen wordt. We zijn allemaal deskundig en leveren goed werk af. Dat waarderen klanten erg en daarom worden we vaak teruggebeld voor een nieuw project.”

Vragen? Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven