• gww-header-de-peinder.jpg
  • specialist in sportvelden
  • kwalitatieve, duurzame manier van werken
  • flexibel inzetbaar personeel

Houtbouw divers

De Peinder is specialist in houtbouw voor diverse doeleinden. Hoe ingewikkeld of eenvoudig uw vraagstuk ook is, we gaan graag voor u aan de slag. U kunt onder andere bij ons terecht voor beschoeiingen, damwanden en vlonders. 

hardhout-divers-beschoeiing-de-peinder1.jpg

Beschoeiingen

Een beschoeiing beschermt een oever of waterkant tegen afkalven (in elkaar zakken of inglijden van oevers) en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar brengen. 

Wij vervaardigen de beschoeiing geheel naar klantwens. Wat betreft materiaalkeuze kunt u gaan voor hout, beton, kunststof of staal. Maar van oudsher wordt hout toegepast. De voorkeur ligt vaak bij hardhout omdat dit een langere levensduur heeft.

Neem contact op

Damwanden

Een damwand is een grond- en/of waterkerende constructie met een verticaal in de grond geplaatste wand. Deze wand bestaat uit losse elementen (planken of panelen) die met elkaar zijn verbonden door een gronddichte of waterdichte messing en een groefverbinding. Als het gaat om een stalen damwand noemen we de groefverbinding een slot. We brengen de damwand in de grond met behulp van heien, trillen of drukken.

Damwanden plaatsen we zowel voor particulieren als bedrijven. Uiteraard geheel naar de wensen van de klant. 

hardhoutdivers damwand de peinder
hardhout divers vlonders de peinder

Vlonders

Vlonders maken wij volledig op maat naar uw smaak. Ieder patroon is mogelijk: visgraat, Hongaarse punt, rond of gewoon recht. Ook kunnen wij verschillende niveaus maken in uw tuin, zodat er een zitkuil van hout ontstaat. Dit geeft een warme, sfeervolle uitstraling.

Op het gebied van verlichting in de randen, bovenop of naast uw vlonder zijn er eveneens verschillende opties. Denk aan opbouwspots, deckspots of (mini) inbouwspots. Ook kunt u kiezen uit ronde of vierkante verlichting.

Daarnaast bieden we verschillende opties voor antislip: coating, beits of strips. Zo vindt u zeker de uitstraling die het beste bij uw vlonder en de rest van uw buitenruimte past. 

Onderhoud van uw vlonder

Wij gaan te allen tijde voor een nette, strakke afwerking en proberen een resultaat te bereiken waar we trots op zijn. Ook voor het onderhoud van uw vlonder kunt u bij ons terecht. Onze leverancier levert ons altijd de juiste middelen. Verder raden we aan uw vlonder schoon te maken met een bezem en water. Gebruik hiervoor geen hogedrukspuit. Hiermee kunt u de vezels/houtnerven openspuiten en dat verhoogt de kans op vuil en alg.

Neem contact op

Onze diensten

icon-1-sportvelden.png

Sportvelden

__________

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van kunstgrasvelden voor voetbal, hockey, korfbal en tennis.

Natuurgras     |     Kunstgras

Lees meer ››
icon-2-GWW.png

GWW

__________

Diverse werkzaamheden in de gww-sector zoals riolering, beschoeiing, straatwerk, parkaanleg of recreatie en grondverzet groot en klein.

Lees meer ››
icon-3-verhuur.png

Verhuur

__________

Wij verhuren alle machines voor grondverzet en onderhoud van sportvelden incl. de bediening.

Lees meer ››

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem contact met ons op ››
Scroll naar boven