• Home ›› Meer informatie ›› Graszoden leggen voor sportvelden uitbesteden: 5 voordelen
  • sport-header-de-peinder.jpg

Graszoden leggen voor sportvelden uitbesteden: 5 voordelen

Wilt u graszoden leggen voor een sportveld? Hier komt veel bij kijken. Zo is het belangrijk dat de ondergrond gezond is en dat de graszoden op gelijk niveau komen te liggen. Bovendien is periodiek onderhoud van groot belang om het gras speelbaar te houden. 

Graszoden leggen uitbesteden aan De Peinder

Graszoden leggen kunt u uitbesteden aan De Peinder. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van natuurgras sportvelden voor voetbal, hockey, korfbal, tennisclubs, enzovoort. Ook onderhouden we sportvelden door heel Nederland. We kunnen zeker 5 voordelen benoemen als u de aanleg en onderhoud van uw sportveld aan onze expertise overlaat.

Graszoden leggen sportvelden De Peinder

1. U weet zeker dat het goed gebeurd

De Peinder heeft specialistische uitvoeringskennis en -ervaring in huis op het gebied van graszoden leggen. We zorgen voor een uitstekende ondergrond, oftewel een ondergrond met een goede pH-waarde, zodat het gras optimaal groeit. Ook voorkomen we dat de ondergrond te dicht is. Zo blijft het gras gezond.

2. We beschikken over de juiste materialen en machines

Tractoren, shovels, zodensnijders: we hebben kwalitatief hoogwaardige machines in huis waarmee we het graszoden leggen goed kunnen uitvoeren. Het is mogelijk deze machines inclusief bediening aan u te verhuren. Onze medewerkers weten precies hoe de machines werken en zullen een mooi, speelbaar grasveld aanleggen.

3. Uw grasveld voldoet aan uw wensen en de eisen van belangrijke keuringen

Welke sport u ook wilt beoefenen, wij leggen het juiste grasveld aan. Een grasveld dat aan al uw wensen voldoet, inclusief de juiste keuringen, waaronder ISA en NOC*NSF. Kiwa ISA Sport keurt sportvoorzieningen zoals grasvelden op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. De NOC*NSF heeft eveneens eisen gesteld op gebied van veiligheid, bespeelbaarheid, uniformiteit, sportfunctionaliteit en duurzaamheid.

Ik wil graszoden laten leggen ››

Graszoden leggen sportvelden De Peinder

4. U kunt A+ kwaliteit sportveldonderhoud verwachten

Na het graszoden leggen zullen wij, indien u dat wenst, uw natuurgras sportveld onderhouden. U kunt A+ kwaliteit sportveldonderhoud van ons verwachten. Dit houdt in dat de levensduur van uw sportveld met jaren verlengd kan worden en dat de speelintensiteit wordt verhoogd. Voor ieder grasveld gelden andere onderhoudswerkzaamheden. Dit komt doordat de ligging, bodemstructuur, grasbezetting, begroeiing en spelintensiteit per grasveld verschillen. Onderhoud betekent dus maatwerk. Verder letten we op speelschade en zullen dit zo goed mogelijk herstellen, zodat het veilig blijft om het veld te bespelen.

5. We houden de bodem gezond

Als u graszoden leggen en onderhoud van uw natuurgras sportveld aan ons overlaat, kiest u voor een langere levensduur van uw gras. Wij zorgen er namelijk voor dat de bodem gezond blijft. Dit doen we met behulp van bemonstering en analyse in een onafhankelijk laboratorium. Dit laboratorium adviseert ons over de nutriëntenbehoefte en de mineralen. Dit advies volgen we nauwkeurig op, zodat het bodemleven en de opname van voedingsstoffen optimaal blijven. Ook controleren we regelmatig op ongedierte, onkruid en we zorgen ervoor dat de afwatering naar behoren functioneert.

Heeft u vragen? Neem graag contact met ons op via 06 - 55 86 00 05, info@depeinder.nl of gebruikt het contactformulier.

Ik wil graszoden laten leggen ››

Graszoden leggen De Peinder sportvelden

Afspraak maken met De Peinder

Wilt u het graszoden leggen aan ons uitbesteden? Onze specialisten komen graag bij u langs voor overleg en advies.
U kunt ons iedere werkdag bereiken per telefoon, e-mail of via het contactformulier op onze website.

Neem contact op ››

Onze diensten

icon-1-sportvelden.png

Sportvelden

__________

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van kunstgrasvelden voor voetbal, hockey, korfbal en tennis.

Natuurgras     |     Kunstgras

Lees meer ››
icon-2-GWW.png

GWW

__________

Diverse werkzaamheden in de gww-sector zoals riolering, beschoeiing, straatwerk, parkaanleg of recreatie en grondverzet groot en klein.

Lees meer ››
icon-3-verhuur.png

Verhuur

__________

Wij verhuren alle machines voor grondverzet en onderhoud van sportvelden incl. de bediening.

Lees meer ››
Scroll naar boven