• Header1-V5.jpg
  • Header2-V4.jpg
  • Header3-V4.jpg
  • specialist in sportvelden
  • kwalitatieve, duurzame manier van werken
  • flexibel inzetbaar personeel
icon-1-sportvelden.png

Sportvelden

__________

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van kunstgrasvelden voor voetbal, hockey, korfbal en tennis.

Natuurgras     |     Kunstgras

Lees meer ››
icon-2-GWW.png

GWW

__________

Diverse werkzaamheden in de gww-sector zoals riolering, beschoeiing, straatwerk, parkaanleg of recreatie en grondverzet groot en klein.

Lees meer ››
icon-3-verhuur.png

Verhuur

__________

Wij verhuren alle machines voor grondverzet en onderhoud van sportvelden incl. de bediening.

Lees meer ››

OVER ONS

Het bedrijf de Peinder is in 1964 opgericht door P.C. de Peinder sr. en J.H. de Peinder. In de beginperiode bestaan de werkzaamheden vooral uit boerenwerk, beschoeiingswerk en rioleringswerk.

Al snel gaat het bedrijf werken voor de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij en worden de eerste grondverzet en sportvelden machines gekocht. De werkzaamheden zijn door de jaren heen van veel handwerk overgegaan naar bijna alleen machinewerk.

De huidige beheerders zijn C.P. (Patrick) de Peinder, zoon van A.P. (André) de Peinder en A.P. (André) de Peinder zoon van P.C. de Peinder sr. 
De huidige werkzaamheden van het bedrijf zijn alle grond-, weg- en waterbouwwerken, maar vooral aanleg en onderhoud van natuur- en kunstgras sportvelden en tennisbanen.

Wij werken voor meerdere opdrachtgevers. Dit is in verhouding 70% aangenomen werk en de rest op verhuurbasis. Onze prioriteiten liggen zowel in sport als GWW.

Piet de Peinder sr.
Oprichter van De Peinder Grond-, weg- en waterbouw.

Even voorstellen! BBL-leerling Job

depeinder-nieuws-stage-1.jpg11 mrt Hij is al helemaal onderdeel van ons team: kraanmachinist in opleiding Job! Job volgt de opleiding tot kraanmachinist aan het SOMA College in Harderwijk en werkt daarnaast bij De Peinder. Job: ... lees verder

Interview met Peter Vreugdenhil: “De afwisseling maakt mijn werk zo interessant”

DePeinder_Interviews2_Blog2Foto1.jpg04 jan Kunstgras aanleggen, natuurgrasonderhoud, vlonders leggen: Peter Vreugdenhil, medewerker bij De Peinder, haalt overal werkplezier uit. Inmiddels werkt hij al 14 jaar in de sportveldaanleg en 8 ... lees verder

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem contact met ons op ››
Scroll naar boven